STIGA ESTATE 598 W

Výrobce: STIGA|EAN kód: 226304812|Záruka: 24 měsíců

Dostupnost: SKLADEM

Rychle zahradní traktor s motorem o objemu 586 cm3, hydrostatickým pohonem ovládaným pedálem a velkým sběrným košem o objemu 240 litrů. Vybaven dvouválcovým motorem STIGA a dvounožovou sekací hlavou pro optimální výkon. Vybavený zcela novým výkonným dvouválcovým motorem STIGA Velký 240 l sběrný koš …   Více informací
79 990 Kč66 107 Kč bez DPH
Rychle zahradní traktor s motorem o objemu 586 cm3, hydrostatickým pohonem ovládaným pedálem a velkým sběrným košem o objemu 240 litrů. Vybaven dvouválcovým motorem STIGA a dvounožovou sekací hlavou pro optimální výkon.


Vybavený zcela novým výkonným dvouválcovým motorem STIGA
Velký 240 l sběrný koš
Sedm přednastavených výšek sečení pro přizpůsobení potřebám vašeho trávníku
Žací ústrojí o šířce 98 cm, pro skvělý sběr, výhoz a mulčování
LED světlomety
Nabíječka baterií a mulčovací kit STIGA se prodávají samostatně

Posekejte rychle velkou plochu a udělejte to v naprostém pohodlí se zahradním traktorem STIGA Estate 598 W!
Nový výkonný dvouválcový motor STIGA, který pracuje při snížené provozní teplotě a šířka žacího ústrojí 98 cm, zajišťují rychlé, ale přesné sečení.
Estate 598 W těží z hydrostatické převodovky - místo zastavení při změně rychlostního stupně, jako je tomu v případě manuálního pohonu, budete moci plynule a kontrolovaně zrychlovat a zpomalovat, což vám umožní výborné manévrování kolem stromů, a jiných překážek .
Pracovní komfort zajistí snadné elektricky ovládaná aktivace nožů.
STIGA Estate 598 W je vysoce univerzální stroj se svými třemi možnostmi sekání - sběrem, zadním výhozem a mulčováním. Sedm přednastavených výšek sečení (25-80 mm) zajišťují jeho přizpůsobivost různým podmínkám. Nabíječka baterií a mulčovací kit STIGA se prodávají samostatně