ODSTRAŇOVAČ ŘAS 1L

Výrobce: AQUABELA|EAN kód: 1000324|Záruka: 24 měsíců

Dostupnost: SKLADEM

Aquabela Modrý odstraňovač řas-1 L Poradíme vám s ošetřováním vody ve Vašem bazénu. Velmi účinný přípravek je vhodný zejména na již narostlé řasy, které zahubí a dále zabraňuje jejich dalšímu růstu a množení. Jedná se o nepěnivý přípravek určený k likvidaci všech druhů řas vyskytujících se v bazénech, má v…   Více informací
245 Kč202 Kč bez DPH
Aquabela Modrý odstraňovač řas-1 L

Poradíme vám s ošetřováním vody ve Vašem bazénu.



Velmi účinný přípravek je vhodný zejména na již narostlé řasy, které zahubí a dále zabraňuje jejich dalšímu růstu a množení. Jedná se o nepěnivý přípravek určený k likvidaci všech druhů řas vyskytujících se v bazénech, má vysokou účinnost proti širokému spektru mikroorganismů. Přípravek také účinně omezuje výskyt šlemu ve filtračním zařízení a zvyšuje jeho účinnost. Díky svému složení má dlouhodobé účinky a v bazénové vodě se odbourává jen pomalu. Přípravek je nejvhodnější dávkovat přímo do bazénu a na místa, kde se tvoří nejvíce řas. AQUABELA MODRÝ odstraňovač řas je vhodný pro každý privátní bazén s výskytem vodních řas.

Likvidace vodních řas

Nejúčinnějšími látkami, které likvidují vodní řasy a široké spektrum mikroorganismů, a zároveň slouží jako šetrná, ale dokonale účinná prevence, jsou tzv. algicidy. Pro řešení Vašich problémů s vodními řasami dodáváme velmi účinný algicidní přípravek na bázi polymerních kvarterních amoniových solí. Odstraňovač řas je nepěnivý přípravek k likvidaci všech druhů řas vyskytujících se v bazénech. Účinně omezuje výskyt šlemu ve filtračním zařízení a zvyšuje jeho účinnost. Odstraňovač řas neohrožuje zdraví uživatelů bazénů a neškodí životnímu prostředí.