ADAPTÉR MULČOVAČ M70 - PANTER

Výrobce: DAKR|EAN kód: 1235052|Záruka: 24 měsíců

Dostupnost: NA DOTAZ

Mulčovač slouží k sečení neudržovaných pozemků, kde se pokos nechává ležet na strništi. Při sečení udržovaných luk je velkou výhodou to, že mulčovač je jedna z volitelných aplikací, nikoliv jednoúčelový stroj. Díky pravidelnému střídání seče a mulčování tak nedochází ke znehodnocení pozemku. Mulčovač M-70 je…   Více informací
14 130 Kč11 678 Kč bez DPH
Mulčovač slouží k sečení neudržovaných pozemků, kde se pokos nechává ležet na strništi. Při sečení udržovaných luk je velkou výhodou to, že mulčovač je jedna z volitelných aplikací, nikoliv jednoúčelový stroj. Díky pravidelnému střídání seče a mulčování tak nedochází ke znehodnocení pozemku.


Mulčovač M-70 je jednoduchý, ale velmi odolný jednorotorový mulčovač s nerezovou skříní a záběrem 71 cm. Nově je vybavený speciálně krytým rotorem velkého průměru, který výrazně snižuje odpor při mulčování, šetří výkon motoru a současně poskytuje nejvyšší ochranu ložisek. Řešení rotoru je unikátní a máme je chráněno užitným vzorem.

Mulčovač M-70 je možné připojit ke všem pohonným jednotkám řady Panter a díky nízké hmotnosti tvoří snadno ovladatelný stroj vysokého výkonu, který se hodí pro celoroční mulčování trávy kolem chalup, na loukách, v sadech, rákosů kolem rybníků apod. Nastavení výšky nože se provádí centrální pákou, je to rychlé a jednoduché.

- Záběr 71 cm
- Sečení pomocí speciálního mulčovacího nože
- Centrální nastavení výšky strniště (4-12 cm)

TENTO MODEL JE URČEN PRO POHONNÉ JEDNOTKY

- - - FD-2 , FD-2H , PANTER RZS - - -